Klassiske vipper / Grunnkurs:

Dette er første kurset man må starte med for å kunne legge vippeextensions. Her lærer du det grunnleggende om alle produkter, hygiene, om øyet, naturvippene, kort innføring i design og HMS. 
Kurset har maks 3 deltakere og vi ønsker hovedsakelig å holde disse kursene på forespørsel da dette er kurs som krever en del oppfølging og trening videre for å motta diplom. 
Kurset tar enten 1 eller 2 dager avhengig av antall påmeldte og vi følger deg opp videre de neste 4 månedene etter kursstart. 

Vi starter med teori og begynner praksis etter dette - først på dukke, så på modell. 
Vi streber etter å tilpasse våre kurs spesielt for hver enkelt elev. Derfor har kurset i klassiske vipper 1 dag obligatorisk, og sammen med treneren setter du opp ekstra dager dersom du ønsker å mer trening med instruktør tilstede, dette er selvfølgelig uten ekstra kostnader.
Uavhengig av om man setter opp flere dager eller ikke så skal man levere oppgaver som består av bilder og video til trener innen 4 mnd etter kurset. Antall bilder og video er mellom 6-10 stk. Dette setter trener opp sammen med deltaker etter kursdagen. 

Kurset vårt omhandler først et studiehefte man skal lese hjemme selv. Her skal man lese om sanitering, sterilisering, øyehelse, HMS og generelt om kundebehandling og hygiene.  
Man får spørsmål fra dette heftet på kursdagen slik at trener vet deltaker forstår innholdet i heftet. 

På selve kursdagen er det først og fremst teori og produktopplæring; her vil alle produktene presenteres og hva de brukes til, man vil lære om de naturlige vippene og deres syklus og hva som er viktig å tenke på i behandlingen for å ivareta kunden sine vipper. Vi er kort innom enkelt design og vi gjennomgår steg for steg i behandlingen, etterbehandling og gir deltaker generelt tips og triks etter flere år i bransjen. 
Deretter får man øve på teknikken og bli kjent med produktene på dukkehodet.
Etter man har trent på dukkehodet får deltaker legge vipper på en modell. 

Etter denne dagen er det viktig med mengdetrening. På kursdagen har man lært hva som er viktig å IKKE gjøre, og hva man skal på sikt oppnå å klare. Under selvstendig arbeid vil man komme bort i ulike situasjoner og det dukker opp spørsmål. Her er din trener tilgjengelig for support. Trener følger ekstra opp de første 4 mnd etter kurset frem til oppgavene er fullført. Læringsprosessen er derfor ikke ferdig etter kursdagen, noe som er viktig å være forberedt på.
Når oppgavene er godkjente mottar man diplomet sitt.  

Startpakkene våre er Basic, de inneholder vipper i C curl fra 9-12mm, pinsetter og ellers det man måtte trenge av forbruksmateriell (teip, pads, børster, rens, lim etc). Det er også med manual, vedlikeholds-brosjyre og konsultasjonskort til kunden. 

Pris inkl produktpakke er 8.500,- 
Her er alt du trenger for å sette igang med øvingen hjemme rett etter kurs. 
NB; Diplom utstedes etter at opplæringen er godkjent av vår kursagent. Man må derfor påregne en del øving på egenhånd i etterkant av kurset før dette oppnås. 

Stavanger (VIP kurs*):
Søndag 16 desember: Grunnkurs vippeextensions (påmelding innen 1 desember)
Trondheim: 
Fredag 23 november: Grunnkurs vippeextensions eller volum (påmelding innen 15 november) 
Buskerud:
Lørdag 3 november: Grunnkurs vippeextensions (påmelding innen 1 november)
Oslo (VIP kurs*):
Ta kontakt for å avtale dato, Grunnkurs, Volum, Lashlift eller HiBrow - vi kommer til din salong. 
Bergen: 
Ta kontakt for å avtale dato
NB: Avmeldingsfrist 7 dager før oppsatt kurs. For sen avmelding eller ikke møtt til kurs må betales i sin helhet. Sykemelding fra lege godtas som gyldig fravær. 

Kurs i Volumteknikk:

 

Dette er et fint kurs for deg som ønsker å starte med volum og er klar for å gå videre innen vippeteknikk. Volum er det nyeste innen vipper og teknikkene blir stadig bedre. Her viser vi ulike teknikker å lage viftene på, og du får introduksjon til ulike type vipper du kan benytte for å lage disse. 

Med disse teknikkene stiller du sterkt i bransjen og kan tilby det nyeste og noe som kan passe for alle kunder.
Her legger vi mest vekt på å øve på selve teknikken. Ønsker du en større utdypning i design kan du velge et masterkurs. 

Kurset varer i 1 dag og du mottar diplom dersom vår trener ser at deltakeren har fortstått og gjennomfører behandlingen riktig på modell.

Stavanger (VIP kurs*):
Lørdag 15 desember: Russian Volum (påmelding innen 1 desember) 
Trondheim: 
Torsdag 29 november: Russian Volum (påmelding innen 22 november)
Buskerud:
Lørdag 10 november: Russian Master kurs (påmelding innen 3 november) 
Lørdag 17 november: Russian volum (påmelding innen 10 november)
Oslo (VIP kurs*):
Ta kontakt for å avtale dato, Grunnkurs, Volum, Lashlift eller HiBrow - vi kommer til din salong. 
Bergen: 
Fredag 9 november: Russian Volum (påmelding innen 1 november)

Pris inkl produktpakke er 7.000,- 
NB; Diplom utstedes etter at opplæringen er godkjent av vår kursagent. Man må derfor påregne en del øving på egenhånd i etterkant av kurset før dette oppnås.


NB: Avmeldingsfrist 7 dager før oppsatt kurs. For sen avmelding eller ikke møtt til kurs må betales i sin helhet. Sykemelding fra lege godtas som gyldig fravær. 

Kurs i Lash Lift:

Grunnleggende kurs i hvordan man utfører lash lift. Lær om naturvippene og hvordan gi de et flott løft med permanent lotion. Dette er et kurs som er nyttig for de som jobber daglig med vipper - men frisører, hudpleiere etc kan ha utrolig nytte av å kunne LashLift. Behandlingen er relativt enkel, men det er en del kjemi man må ha kunnskap om før man utfører selve behandlingen. Dette lærer du på kurs hos oss, og du har manualen med deg videre slik at du kan lese deg opp igjen senere. Kurset varer i 1 dag og du mottar diplom dersom vår trener ser at deltakeren har fortstått og gjennomfører behandlingen riktig på modell.  
Pris inkl produktpakke: 5.500,-

Stavanger (VIP kurs*):

Ta kontakt for å avtale dato 
Trondheim: 
Søndag 18 november: LashLift (påmelding innen 10 november)
Buskerud:
Lørdag 29 september: LashLift (påmelding innen 20 september)
Oslo (VIP kurs*):
Ta kontakt for å avtale dato, Grunnkurs, Volum, Lashlift eller HiBrow - vi kommer til din salong. 
Bergen: 
Mandag 3 desember: LashLift (påmelding innen 20 november) 

NB: Avmeldingsfrist 7 dager før oppsatt kurs. For sen avmelding eller ikke møtt til kurs må betales i sin helhet. Sykemelding fra lege godtas som gyldig fravær. 

Spesialtilpasset kurs:

Vi hjelper deg med det du ønsker. Ta kontakt så gjør vi en avtale. Vi har flere ulike trenere hososs som er gode på forskjellige områder. 


Ønsker du å bestille et kurs eller trenger du mer informasjon?
Vi setter opp kurs på forespørsel for å følge deg opp best mulig. Ta kontakt så hjelper vi deg!
Mail:
Tlf: 41642380 

NB: Avmeldingsfrist 24 timer før oppsatt kurs. For sen avmelding eller ikke møtt til kurs må betales i sin helhet. Sykemelding fra lege godtas som gyldig fravær. 

Ønsker du å bestille et kurs eller trenger du mer informasjon?
Vi setter opp kurs på forespørsel for å følge deg opp best mulig. Ta kontakt så hjelper vi deg!
Mail:
Tlf: 41642380