Kurs

Kurs  » Grunnkurs vippeextensions
img

Grunnkurs vippeextensions

Dette er første kurset man må starte med for å kunne legge vippeextensions. Her lærer du det grunnleggende om alle produkter, hygiene, om øyet, naturvippene, kort innføring i design og HMS. 
 


Kurset har maks 3 deltakere. En del er teori digitalt, og deretter en dag praksis hvor du utfører behandlingen på dukke og modell, med veiledning. 
Vi følger deg opp videre de neste 4 månedene etter kursstart. 

Vi starter med teori og begynner praksis etter dette - først på dukke, så på modell. 
Vi streber etter å tilpasse våre kurs spesielt for hver enkelt elev. Derfor har kurset i klassiske vipper 1 dag obligatorisk, og sammen med treneren setter du opp ekstra dager dersom du ønsker å mer trening med instruktør tilstede, dette er selvfølgelig uten ekstra kostnader.
Uavhengig av om man setter opp flere dager eller ikke så skal man levere oppgaver som består av bilder og video til trener innen 4 mnd etter kurset. Antall bilder og video er mellom 6-10 stk. Dette setter trener opp sammen med deltaker etter kursdagen. 

Kurset vårt omhandler først et studiehefte man skal lese hjemme selv. Her skal man lese om sanitering, sterilisering, øyehelse, HMS og generelt om kundebehandling og hygiene.  
Man får spørsmål fra dette heftet på kursdagen slik at trener vet deltaker forstår innholdet i heftet. 

På selve kursdagen er det først og fremst praksis og produktopplæring; her vil alle produktene presenteres og hva de brukes til, man vil lære om de naturlige vippene og deres syklus og hva som er viktig å tenke på i behandlingen for å ivareta kunden sine vipper. Vi er kort innom enkelt design og vi gjennomgår steg for steg i behandlingen, etterbehandling og gir deltaker generelt tips og triks vi trenere har fått etter flere år i bransjen. 
Deretter får man øve på teknikken og bli kjent med produktene på dukkehodet.
Etter man har trent på dukkehodet får deltaker legge vipper på en modell. 

Etter denne dagen er det viktig med mengdetrening. På kursdagen har man lært hva som er viktig å IKKE gjøre, og hva man skal på sikt oppnå å klare. Under selvstendig arbeid vil man komme bort i ulike situasjoner og det dukker opp spørsmål. Her er din trener tilgjengelig for support. Trener følger ekstra opp de første 4 mnd etter kurset frem til oppgavene er fullført. Læringsprosessen er derfor ikke ferdig etter kursdagen, noe som er viktig å være forberedt på.
Når oppgavene er godkjente mottar man diplomet sitt.  

Startpakkene våre er Basic, de inneholder vipper i C curl fra 9-12mm, pinsetter og ellers det man måtte trenge av forbruksmateriell (teip, pads, børster, rens, lim etc). Det er også med manual, vedlikeholds-brosjyre og konsultasjonskort til kunden. 

Pris inkl produktpakke er 9.000,- SØK OM DELBETALING
Her er alt du trenger for å sette igang med øvingen hjemme rett etter kurs. 
NB; Diplom utstedes etter at opplæringen er godkjent av vår kursagent. Man må derfor påregne en del øving på egenhånd i etterkant av kurset før dette oppnås.

NB: Påmelding er bindene. Ved uteblitt oppmøte eller avmelding må kursavgiften betales i sin helhet. 
Vi tilbyr delbetaling Via SveaFinans - ta kontakt om du ønsker dette

 

Bestill

* = nødvendig informasjon