Om oss

Distributøren bak Lash Perfect Norge er selskapet Calma Beauty AS.
Calma Beauty er salongen hvor nettbutikken har produktene lagerført og daglige behandlinger og kurs foregår. 
Marlene som er daglig leder og eier for selskapet startet sitt konsept i 2013 som egen elev i Lash Perfect sin opplæring. Senere tok hun over agenturene i 2016 og merkene vokser stadig i Norge. 

Vi er totalleverandør av alt utstyr til profesjonelle aktører innen vippeextensions, vippeløft og brynstyling. Vi distribuerer Lash Fx, Lash Perfect og HiBrow i Norge.
Dette er merker av høy kvalitet fra Storbritannia. Det er The Eyelash Design Company UK som står bak disse produktene og opplæringsplanene bak kurs som vi benytter. Dette er et selskap som stadig er i vekst og er først ute i bransjen med nye produkter og trender. 
Hos oss kan du ta kurs og opplæring innen faget. Det blir gitt internasjonalt godkjent diplom innen alle kurs. Vi har spesialisert oss innen disse fagfelt og gir deg en sikker og god opplæring som inkluderer support videre i din karriere. 

Vi står for grundig oppfølging og undervisning, så for å se den enkelte elev godt nok prakiserer vi kurs på forespørsel og da helst maks 3 elever per kurs. 
Du kan enten reise til en av våre kursagenter og deres salonger, eller du kan bestille et kurs i din egen salong. Vår kursagent kommer til deg.

Har du spørsmål så send oss gjerne en epost, ring eller besøk vår facebook side; Lash Perfect & HiBrow Norge. 
Epost:
Tlf: 41642380
Org Nr: 922421552