Kurs

Kurs  » HiBrow Brynstyling
img

HiBrow Brynstyling

Lær deg avansert brynstyling med oppmåling, inkludert voksing, napping, farging og innføring i trådteknikk. 

Kurs i styling - oppmåling, voksing, napping, klipp, tråd og farge. Nå også med Brow Lamination!


HiBrow metoden gir et unikt resultat med perfeksjon til hvert eneste hår i brynet, også populært kalt for "brynsløft"! Kurset er for alle, men det kreves trening for å skape perfekt form til et bryn. Lær deg tips og triks som gir deg de skarpe flotte og definerte linjene i brynet. Lær deg hvordan jobbe med fargene og hva som kan blandes sammen. Vi viser deg siste finish som gjør at du stolt kan vise frem ferdige og perfekte bryn på sosiale medier og bygge opp kundegruppen din. 

Kurset varer i 1 dag og du mottar diplom dersom vår trener ser at deltakeren har fortstått og gjennomfører behandlingen riktig på modell. 
Vi starter med teori. Deretter viser vår trener en full demo av hele behandlingen på modell. Etter dette gjennomfører deltakeren behandlingen på 2 ulike modeller med veiledning og hjelp av vår trener. 

Vårt kurs i brynstyling kan gjennomføres med to ulike 
startpakker.
Liten startpakke: 4.500,- (denne inneholder ikke voksutstyr).

Stor startpakke: 6.900,- (inneholder absolutt alt du trenger i form av en fin og ryddig arbeidsstasjon) SØK OM DELBETALING
Er du usikker på hvilke startpakke du bør velge så spør oss gjerne, vi kan hjelpe deg. 

Ønsker du i tillegg å lære Brow Lamination? 
Dette er en strukturforming av brynshårene som gjør at hårene kan legges nøyaktig slik du ønsker. Dette skaper ryddige bryn og/eller fyldigere bryn. Behandlingen passer for alle, enten man ønsker å legge hårene mer ryddig eller ønsker å løfte alle brynshårene dramatisk opp for å gjøre brynet tykkere. Man kan med denne behandlingen style tynne og delikate bryn - eller store og mer glamorøse bryn. 
Resultatet varer i 6-8 uker.

Pris Brow Lamination: 
Kun Lamination: 3.000,- (kurset inneholder kun lamination, og vi går ikke inn på voks, styling, fargeteori etc.) 

COVID-19: Vi har dette kurset også ONLINE pga smittevern. Kurset foregår over video-overføring. Deltaker har sin egen modell hjemme hos seg selv eller i sin egen salong, samtidig som trener har demo-modell og jobber parallelt med deltaker. Deltaker får tilsendt startpakke og manual i forkant av kurset. Deltaker får videre support og kan komme til oss for ekstra trening dersom behov. 


NB: Påmelding er bindene. Ved uteblitt oppmøte eller avmelding må kursavgiften betales i sin helhet. 
Vi tilbyr delbetaling Via SveaFinans - ta kontakt om du ønsker dette

Bestill

* = nødvendig informasjon