Kurs

Kurs  » LashLift

LashLift

Grunnleggende kurs i hvordan man utfører lash lift. Lær om naturvippene og hvordan gi de et flott løft med permanent lotion

 

Dette er et kurs som er nyttig for de som jobber daglig med vipper - men frisører, hudpleiere etc kan ha utrolig nytte av å kunne LashLift. Behandlingen er relativt enkel, men det er en del kjemi man må ha kunnskap om før man utfører selve behandlingen. Dette lærer du på kurs hos oss, og du har manualen med deg videre slik at du kan lese deg opp igjen senere.  Kurset varer i 1 dag og du mottar diplom dersom vår trener ser at deltakeren har fortstått og gjennomfører behandlingen riktig på modell. 
Pris inkl produktpakke: 6.000,- SØK OM DELBETALING

COVID-19: Vi har dette kurset også ONLINE pga smittevern. Kurset foregår over video-overføring. Deltaker har sin egen modell hjemme hos seg selv eller i sin egen salong, samtidig som trener har demo-modell og jobber parallelt med deltaker. Deltaker får tilsendt startpakke og manual i forkant av kurset. Deltaker får videre support og kan komme til oss for ekstra trening dersom behov. 


NB: Påmelding er bindene. Ved uteblitt oppmøte eller avmelding må kursavgiften betales i sin helhet. 
Vi tilbyr delbetaling Via SveaFinans - ta kontakt om du ønsker dette

Bestill

* = nødvendig informasjon